2. obletnica izida knjige Anika in njene skrinjice

Ob 2. obletnici izida knjige Anika in njene skrinjice vam podarjamo brezplačni posnetek MOJE MISLI, MOJE BOGASTVO.

...

 

 

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor bere knjigo Anika in njene skrinjice

 IMG 2879  Kaj pa ti?

 

Ob letu osorej

Anika in njene skrinjice je izšla 18. 6. 2015. Na predvečer 1. obletnice izida knjige Anika in njene skrinjice smo praznovali v Centru Svetlobe in se sladkali s pregrešno dobro torto iz ŽITA ... kdo ugane, kaj je bil najbolj pomemben del dogodka? :)
Hvala vsem, ki ste bili z nami in tudi tistim, ki ste samo mislili na nas (je več torte ostalo za nas, ki smo bili tam, hihi)

ob letu01 ob letu02 ob letu03

Te slikice so dobile skupni imenovalec

AudioAnikaCollageSlikanica Anika in njene skrinjice je od zdaj naprej tudi v zvočni (avdio) izvedbi. Avtorica Bina Šijanec se je v zahvalo za dobljeno brezplačno odstranjevanje dioptrije na Kliniki Svjetlost odločila izdati posebno izdajo slikanice Anika in njene skrinjcie v zvočni izvedbi in jo podariti Alenu Kobilici - ustanovitelju centra Vidim cilj,  z namenom, da jo bodo lahko poslušali tudi slepi in slabovidni otroci in odrasli. Pri izdaji so dobrodelno pristopili:

 tinkara
 
 
Avtorica je avdio Aniko predala svojemu namenu na posebni predstavitvi na Zavodu za slepo in slabovidno mladino v Ljubljani. 
Alen Kobilica je o zgodbi povedal: "Zgodba me spominja na Malega princa, saj jo lahko beremo v vseh življenjskih obdobjih."

AudioAnika Collage

 DSCN9115DSCN9109 DSCN9080

Anika in njene skrinjice na Radiu Slovenske gorice - 16. 2. 2016 ob 20. uri v oddaji Pod zvezdami

V torek, 16. februarja, ob 20. uri je bila Anika in njene skrinjice z avtorico Bino Šijanec gostja v studiu radia Slovenske gorice v oddaji Pod zvezdami. Vsi tisti, ki ste oddajo zamudili jo lahko poslušate tukaj.
Anika in njene skrinjice v vašem kraju

Ne učite otrok ravnanja z denarjem, oni bodo z njim ravnali podobno kot vi. Učite sebe. Spoznajte igrivo slikanico Anika in njene skrinjice.
Prijavite se na dogodek v vašem kraju tukaj. Dogodek je primeren tako za otroke kot za odrasle. Pridete lahko tudi, če nimate otrok. Če z vami pridejo otroci, vas vabimo, da to zapišete v opombe.
Rast nas povezuje.