Online prijava na dogodek

Required*
Ne učite otrok ravnanja z denarjem, oni bodo z njim ravnali podobno kot vi. Učite sebe. Spoznajte igrivo slikanico Anika in njene skrinjice.
Vstop na dogodek je brezplačen.  
Pred odhodom boste lahko kupili knjigo po promocijski ceni :)

 Z oddajo svojih podatkov se strinjate, da Zavod RAST Benedikt hrani vaše podatke in vam občasno pošilja informacije o izobraževanjih ali drugih aktivnostih. Zbrani osebni podatki bodo varovani v skladu z ZVOP-1.

S prijavo na dogodek, ki ga organizira Zavod RAST Benedikt se strinjate, da boste upoštevali vsa navodila organizatorja dogodka in da se dogodka udeležujete na lastno odgovornost ter obenem potrjujete, da ste bili seznanjeni z dejstvom, da organizator ni odgovoren za kakršnokoli izgubo, materialno škodo, druge zahtevke, izdatke ali stroške, ki bi nastali v zvezi s sodelovanjem na dogodku oziroma katerokoli drugo odgovornost, ki jo je v skladu z veljavno zakonodajo mogoče izključiti ali omejiti. S prijavo na naš dogodek istočasno izjavljate, da v primeru kakršnekoli škode, ki bi jo utrpeli v zvezi z udeležbo na dogodku, organizatorja ne boste tožili ali od njega zahtevali nadomestila oziroma se uveljavljanju te pravice vnaprej izrecno odpovedujete. Avdio in/ali video snemanje na dogodkih ni dovoljeno.